Welcome to mobile4soft

We are here to serve you a list of fullform of abbreviations, acronyms and initialism. mobile4soft is a source website for popular and important abbreviations, acronyms and initialism.

Some Important Definition And Meanings

S.No.TermsFull Forms
1 AD LIB Meaning of AD LIB in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of AD LIB are given here
2 FCEM Meaning of FCEM in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of FCEM are given here
3 BRMO Meaning of BRMO in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of BRMO are given here
4 APMT Meaning of APMT in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of APMT are given here
5 EEDYAT Meaning of EEDYAT in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of EEDYAT are given here
6 BDCT Meaning of BDCT in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of BDCT are given here
7 ISMS Meaning of ISMS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of ISMS are given here
8 RXW Meaning of RXW in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of RXW are given here
9 DIAG Meaning of DIAG in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of DIAG are given here
10 LANCE Meaning of LANCE in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of LANCE are given here
11 HOPP Meaning of HOPP in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of HOPP are given here
12 D-LINK Meaning of D-LINK in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of D-LINK are given here
13 BRCH Meaning of BRCH in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of BRCH are given here
14 BLV Meaning of BLV in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of BLV are given here
15 TSETT Meaning of TSETT in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of TSETT are given here
16 UK AN Meaning of UK AN in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of UK AN are given here
17 SCRG Meaning of SCRG in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SCRG are given here
18 URC Meaning of URC in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of URC are given here
19 SYA Meaning of SYA in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SYA are given here
20 GUK Meaning of GUK in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of GUK are given here
21 WYT2 Meaning of WYT2 in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of WYT2 are given here
22 WRWR Meaning of WRWR in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of WRWR are given here
23 NBW Meaning of NBW in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of NBW are given here
24 REHC Meaning of REHC in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of REHC are given here
25 MNAMS Meaning of MNAMS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of MNAMS are given here
26 ACEV Meaning of ACEV in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of ACEV are given here
27 PPEP Meaning of PPEP in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of PPEP are given here
28 PDR Meaning of PDR in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of PDR are given here
29 AAS Meaning of AAS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of AAS are given here
30 NMJCU Meaning of NMJCU in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of NMJCU are given here
31 IPCT Meaning of IPCT in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of IPCT are given here
32 NCNR Meaning of NCNR in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of NCNR are given here
33 HOR Meaning of HOR in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of HOR are given here
34 UK CEA XX Meaning of UK CEA XX in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of UK CEA XX are given here
35 LPI Meaning of LPI in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of LPI are given here
36 DOL Meaning of DOL in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of DOL are given here
37 SUG Meaning of SUG in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SUG are given here
38 PFOC Meaning of PFOC in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of PFOC are given here
39 KWS Meaning of KWS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of KWS are given here
40 SVECCS Meaning of SVECCS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SVECCS are given here
41 EULA Meaning of EULA in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of EULA are given here
42 NFAI Meaning of NFAI in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of NFAI are given here
43 RNDIS Meaning of RNDIS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of RNDIS are given here
44 POT Meaning of POT in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of POT are given here
45 IMD Meaning of IMD in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of IMD are given here
46 VRRP Meaning of VRRP in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of VRRP are given here
47 MPHIL Meaning of MPHIL in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of MPHIL are given here
48 GQFP Meaning of GQFP in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of GQFP are given here
49 F14 Meaning of F14 in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of F14 are given here
50 SCRIPT Meaning of SCRIPT in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SCRIPT are given here
51 SOH Meaning of SOH in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SOH are given here
52 IDE Meaning of IDE in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of IDE are given here
53 WNIC Meaning of WNIC in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of WNIC are given here
54 DBST Meaning of DBST in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of DBST are given here
55 AMES Meaning of AMES in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of AMES are given here
56 LCNWSL Meaning of LCNWSL in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of LCNWSL are given here
57 FSM Meaning of FSM in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of FSM are given here
58 G/A Meaning of G/A in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of G/A are given here
59 MBHS Meaning of MBHS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of MBHS are given here
60 MNCV Meaning of MNCV in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of MNCV are given here
61 MCPW Meaning of MCPW in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of MCPW are given here
62 INTACH Meaning of INTACH in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of INTACH are given here
63 EAP-FAST Meaning of EAP-FAST in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of EAP-FAST are given here
64 THIR Meaning of THIR in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of THIR are given here
65 UXGA Meaning of UXGA in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of UXGA are given here
66 FACT-GOG-NTX Meaning of FACT-GOG-NTX in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of FACT-GOG-NTX are given here
67 WHTEVA Meaning of WHTEVA in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of WHTEVA are given here
68 ETSS Meaning of ETSS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of ETSS are given here
69 MAO Meaning of MAO in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of MAO are given here
70 CAS Meaning of CAS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of CAS are given here
71 IGSOC Meaning of IGSOC in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of IGSOC are given here
72 T-9 Meaning of T-9 in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of T-9 are given here
73 IPTC Meaning of IPTC in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of IPTC are given here
74 BRYA Meaning of BRYA in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of BRYA are given here
75 HINKEY Meaning of HINKEY in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of HINKEY are given here
76 MTI Meaning of MTI in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of MTI are given here
77 ECPC Meaning of ECPC in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of ECPC are given here
78 KGX Meaning of KGX in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of KGX are given here
79 NSTMIS Meaning of NSTMIS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of NSTMIS are given here
80 XHL Meaning of XHL in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of XHL are given here
81 CNSL Meaning of CNSL in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of CNSL are given here
82 HPFS Meaning of HPFS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of HPFS are given here
83 UCO Meaning of UCO in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of UCO are given here
84 RPQ Meaning of RPQ in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of RPQ are given here
85 O&A Meaning of O&A in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of O&A are given here
86 BASHD Meaning of BASHD in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of BASHD are given here
87 PURSE Meaning of PURSE in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of PURSE are given here
88 BOGSAT Meaning of BOGSAT in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of BOGSAT are given here
89 OPSOSA Meaning of OPSOSA in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of OPSOSA are given here
90 VTA Meaning of VTA in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of VTA are given here
91 FXO Meaning of FXO in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of FXO are given here
92 FTG Meaning of FTG in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of FTG are given here
93 ZOMG Meaning of ZOMG in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of ZOMG are given here
94 RRN Meaning of RRN in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of RRN are given here
95 DEOS Meaning of DEOS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of DEOS are given here
96 DVIU Meaning of DVIU in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of DVIU are given here
97 BARC Meaning of BARC in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of BARC are given here
98 PSSA Meaning of PSSA in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of PSSA are given here
99 HUGO Meaning of HUGO in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of HUGO are given here
100 UN Meaning of UN in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of UN are given here
101 OC-9 Meaning of OC-9 in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of OC-9 are given here
102 SASTINET Meaning of SASTINET in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SASTINET are given here
103 OW Meaning of OW in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of OW are given here
104 MARSH Meaning of MARSH in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of MARSH are given here
105 G2GE Meaning of G2GE in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of G2GE are given here
106 SESAME Meaning of SESAME in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SESAME are given here
107 PGORS Meaning of PGORS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of PGORS are given here
108 BDSM Meaning of BDSM in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of BDSM are given here
109 HATE Meaning of HATE in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of HATE are given here
110 MPUA Meaning of MPUA in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of MPUA are given here
111 SUP Meaning of SUP in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SUP are given here
112 OSK Meaning of OSK in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of OSK are given here
113 WFML Meaning of WFML in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of WFML are given here
114 SSARG Meaning of SSARG in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SSARG are given here
115 CAMO Meaning of CAMO in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of CAMO are given here
116 AXIS Meaning of AXIS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of AXIS are given here
117 DR.MED.DENT Meaning of DR.MED.DENT in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of DR.MED.DENT are given here
118 BHIA Meaning of BHIA in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of BHIA are given here
119 OHRU Meaning of OHRU in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of OHRU are given here
120 SDB Meaning of SDB in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SDB are given here
121 NEGU Meaning of NEGU in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of NEGU are given here
122 RCS Meaning of RCS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of RCS are given here
123 PBTIO3 Meaning of PBTIO3 in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of PBTIO3 are given here
124 MRNS Meaning of MRNS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of MRNS are given here
125 JECSS Meaning of JECSS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of JECSS are given here
126 GPES Meaning of GPES in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of GPES are given here
127 PBSCT Meaning of PBSCT in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of PBSCT are given here
128 H8R Meaning of H8R in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of H8R are given here
129 SIMMS Meaning of SIMMS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SIMMS are given here
130 FLOPC Meaning of FLOPC in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of FLOPC are given here
131 DFH Meaning of DFH in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of DFH are given here
132 PROLLY Meaning of PROLLY in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of PROLLY are given here
133 UNIJOS Meaning of UNIJOS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of UNIJOS are given here
134 HAE Meaning of HAE in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of HAE are given here
135 ATH Meaning of ATH in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of ATH are given here
136 HEHO Meaning of HEHO in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of HEHO are given here
137 SCSMEX Meaning of SCSMEX in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SCSMEX are given here
138 SWSW2B Meaning of SWSW2B in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SWSW2B are given here
139 PADDS Meaning of PADDS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of PADDS are given here
140 HAGE Meaning of HAGE in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of HAGE are given here
141 EDRMS Meaning of EDRMS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of EDRMS are given here
142 SUAGOOML Meaning of SUAGOOML in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SUAGOOML are given here
143 BSAS Meaning of BSAS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of BSAS are given here
144 YGPM Meaning of YGPM in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of YGPM are given here
145 LSOD Meaning of LSOD in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of LSOD are given here
146 CZT Meaning of CZT in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of CZT are given here
147 OTDR Meaning of OTDR in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of OTDR are given here
148 MYODB Meaning of MYODB in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of MYODB are given here
149 SORTIE Meaning of SORTIE in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SORTIE are given here
150 NIHR Meaning of NIHR in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of NIHR are given here
151 IWLU4E Meaning of IWLU4E in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of IWLU4E are given here
152 PEP/PLP Meaning of PEP/PLP in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of PEP/PLP are given here
153 BIO-IT Meaning of BIO-IT in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of BIO-IT are given here
154 B2C Meaning of B2C in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of B2C are given here
155 WHAD Meaning of WHAD in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of WHAD are given here
156 CURA Meaning of CURA in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of CURA are given here
157 BBE Meaning of BBE in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of BBE are given here
158 GH Meaning of GH in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of GH are given here
159 BRITE Meaning of BRITE in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of BRITE are given here
160 SMPS Meaning of SMPS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of SMPS are given here
161 ESPS Meaning of ESPS in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of ESPS are given here
162 WCGE Meaning of WCGE in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of WCGE are given here
163 GADG Meaning of GADG in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of GADG are given here
164 EQ2 Meaning of EQ2 in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of EQ2 are given here
165 ICSI Meaning of ICSI in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of ICSI are given here
166 KNKD Meaning of KNKD in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of KNKD are given here
167 GREJ Meaning of GREJ in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of GREJ are given here
168 DTRL Meaning of DTRL in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of DTRL are given here
169 COTF Meaning of COTF in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of COTF are given here
170 UKHFAN Meaning of UKHFAN in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of UKHFAN are given here
171 T.D.S. Meaning of T.D.S. in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of T.D.S. are given here
172 AICD Meaning of AICD in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of AICD are given here
173 HCP Meaning of HCP in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of HCP are given here
174 MUSR Meaning of MUSR in this category are provided next page answer. All the abbreviation and acronym of MUSR are given here